vrijwilliger

 

Om de werking van de doeboerderij te optimaliseren zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers. Heb jij zin om onze ploeg af en toe te versterken of om bepaalde talenten in te zetten, stuur dan een mailtje naar vzwdoeboerderij@gmail.com

 

 

 

 

VRIEND

 

Ook jij kan lid worden van de VZW-doeboerderij voor een bedrag van 25,00 euro per jaar.

 

 

Waarvoor zal dit geld gebruikt worden?

In de toekomst willen we evenementen organiseren naar gezinnen toe: een sinterklaasfeest, een gezinsdag, een feest in de lente, een grote gezinspicknick op de boerderij,… De organisatie van deze activiteiten vragen niet alleen voorbereiding, maar ook centen. Aankopen van materialen en huren van tafels, stoelen,… Ook het onderhoud van de dieren en hun behuizing kosten centen.

 

 

Welke voordelen heb je als vriend?

Bij activiteiten zullen we steeds vragen om in te schrijven. Vrienden genieten dan van een vriendenvoordeel: een vermindering van prijs t.o.v. niet-vrienden.

 

Omdat de bijdrage van leden ons financieel in staat stelt onze VZW verder te laten groeien, willen wij hen ook bedanken, met een jaarlijkse gezinsdag, exclusief voor vrienden en gratis. Een dag in het voorjaar waar de aangesloten gezinnen een dagje kunnen meedraaien op de boerderij. Er worden actieve en recreatieve activiteiten voorzien voor jong en oud.

 

Verder krijgen ze 3 maal per jaar een digitale nieuwsbrief waar ze op de hoogte worden gehouden van de activiteiten waarvoor ze kunnen inschrijven, berichten en foto’s over het reilen en zeilen van de boerderij en een paar lekkere recepten.

 

Een win-win voor beide partijen dus.

 

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan op evenementen, of door onderstaand formulier in te vullen en 25,00 euro over te schrijven op rekeningnummer BE 76 7360 2925 8395 met vermelding “vriend worden van de Doe-boerderij Leuven".

 

VereistVereistFormulier verzenden...Er is een fout opgetreden in de server.Bedankt voor uw inschrijving.VereistVereistVereistVereist